Kamal Kharmach en zaakvoerder Samy Depoorter bij een nieuw model zetel.
Volledig scherm
PREMIUM
Kamal Kharmach en zaakvoerder Samy Depoorter bij een nieuw model zetel. © VRT

Kamal zorgt tijdens Andermans Zaken voor ommekeer in noodlijdend Atelier Depoorter: “Van de ondergang gered”

SINT-ELOOIS-WINKELHet water stond de zaakvoerders van het familiebedrijf Atelier Depoorter in Sint-Eloois-Winkel aan de lippen, maar Kamal Kharmach zorgde met een team van experts voor een totale ommekeer. Hoe hij dat deed, was te zien in de eerste aflevering van het tweede seizoen van de realityreeks Andermans Zaken op Eén. Sindsdien krijgt de zetelfabriek heel wat telefoons.

 1. ASSISEN. Sacha Brunessaux (23) schuldig aan doodslag op Agaverdi (18): “Het slachtoffer wilde enkel zijn rugzak afhandig maken”
  PREMIUM

  ASSISEN. Sacha Brunessaux (23) schuldig aan doodslag op Agaverdi (18): “Het slachtof­fer wilde enkel zijn rugzak afhandig maken”

  In het Brugse assisenhof is Sacha Brunessaux (23) schuldig bevonden aan doodslag op Agaverdi Mahmudov (18). De beschuldigde schoot de Menenaar dood, toen hij cannabis van hem wilde stelen. Volgens de jury had hij daarbij duidelijk de intentie om te doden. “Van zware gewelddaden tegenover zijn persoon was geen sprake”, oordeelden het hof en de jury. Voor doodslag riskeert Brunessaux 30 jaar opsluiting.
  Kortrijk, Roeselare
 1. Buurtweg wordt afgeschaft

  Buurtweg wordt afgeschaft

  Een deel van Sentier n° 58 op de Atlas van de buurtwegen, gelegen tussen de Dadizeleleen- en de Babilliestraat wordt afgeschaft. Dit als gevolg van een vergunningsaanvraag van de firma Vanheede. Op vandaag ligt dit stuk buurtweg binnen de contouren van de site die bestemd is als stortplaats en die volledig afgegraven zal worden. Al zal er in de toekomst toch wel weer gewandeld kunnen worden. De nabestemming van de stortplaats is namelijk bos. Er komt bovenop de stortplaats op termijn een gemengde groene zone met waterpartijen waarin ook een padenstructuur voorzien is.
  Roeselare