Gerard placeert al eens graag een dansje. "Uiteraard wou ik ook wel met schepen van Feestelijkheden Greta Vandeputte op de dansvloer staan", lacht hij.
Volledig scherm
Gerard placeert al eens graag een dansje. "Uiteraard wou ik ook wel met schepen van Feestelijkheden Greta Vandeputte op de dansvloer staan", lacht hij. © Geert Van Gheluwe

Ik trek de vrouwen al eens graag tegen mijn gilet

LEDEGEMGerard Vandebroucke, de oudste inwoner van Ledegem, heeft gisteren zijn 104de verjaardag gevierd op de plaatselijke accordeonnamiddag. "Mijn gehoor en zicht zijn wat minder geworden, maar eens dansen met de schepen kan ik niet weigeren", lacht Gerard.

 1. Totale transformatie voor Ardooisesteenweg: eenrichtingsverkeer, zone 30, fietsstraat en meer groen
  Roeselare

  Totale transforma­tie voor Ardooise­steen­weg: eenrich­tings­ver­keer, zone 30, fiets­straat en meer groen

  De Ardooisesteenweg wordt volgend jaar volledig heringericht. Een deel wordt fietsstraat, weldra geldt er éénrichtingsverkeer en er wordt een zone 30 ingevoerd. Verder komt er ook meer groen. “We hopen dat de privésector straks ook investeert in de Ardooisesteenweg. Dat zou de kwaliteit van de straat flink kunnen verhogen”, zegt schepen van Openbare Werken Griet Coppé (CD&V).
 2. Verdachte (20) dodelijke schietpartij bij ripdeal, blijkt 75.000 euro te hebben verdiend met drugsverkoop
  PREMIUM
  Roeselare / Menen

  Verdachte (20) dodelijke schietpar­tij bij ripdeal, blijkt 75.000 euro te hebben verdiend met drugsver­koop

  De 20-jarige verdachte van de dodelijke schietpartij op 25 februari vorig jaar in de buurt van het Geitepark, die nadien een mislukte ripdeal bleek te zijn, riskeert twee jaar cel voor het dealen van grote hoeveelheden drugs. Het parket vraagt om 75.000 euro vermogenswinst verbeurd te verklaren. “Ik heb nooit stilgestaan bij gevolgen van de drugsverkoop”, zei de jongeman tegen de rechter.
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten