snelheidscontrole stock
Volledig scherm
PREMIUM
snelheidscontrole stock © rv

Hier flitst de politie deze week

Menen / Wevelgem / LedegemDe politiezone Grensleie (Menen, Wevelgem, Ledegem) voert deze week opnieuw op verschillende plaatsen snelheidscontroles uit. Ontdek hier waar de politie deze week gaat flitsen.

 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Bumba komt naar De Spil en brengt vriendinnetje mee
  Roeselare

  Bumba komt naar De Spil en brengt vriendinne­tje mee

  Het circus van de altijd vrolijke clown Bumba zet op zondag11 september zijn tenten op in CC De Spil in Roeselare. Voor de eerste keer komt er een nieuw vriendinnetje spelen: Bumbina. Bumba kan alvast niet wachten om zijn nieuwe vriendin te verwelkomen. Zou ze even goed kunnen dansen als Nanadu of zo hoog met de bal gooien als Poppa? En wordt ze ook goede maatjes met Bumbalu? Wil je Bunbima ook leren kennen? Dat kan! Er zijn show om 13.30 en om 16 uur. Tickets zijn te bestellen via https://studio100.com/be/nl/algemeen/shows/bumbina-komt-spelen. Na elke show is er trouwens een meet & greet met fotomoment in de foyer.