Enkele straten kwamen even onder water te staan zoals hier in de Tuileboomstraat in Sint-Eloois-Winkel
Volledig scherm
Enkele straten kwamen even onder water te staan zoals hier in de Tuileboomstraat in Sint-Eloois-Winkel © Christophe Braem

Enkele straten even onder water na hevige regenval

Sint-Eloois-Winkel / GullegemEnkele straten in Gullegem en Sint-Eloois-Winkel kwamen zondagavond even onder water te staan na een erg hevige regenbui. Ook enkele kelders van woningen kregen water binnen. De hulverleningszone Fluvia kreeg in totaal 16 meldingen binnen. “Met de ramp in Wallonië in gedachten was dit toch best schrikken", vertelt bewoner Christophe Braem. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.