Enkele straten kwamen even onder water te staan zoals hier in de Tuileboomstraat in Sint-Eloois-Winkel
Volledig scherm
Enkele straten kwamen even onder water te staan zoals hier in de Tuileboomstraat in Sint-Eloois-Winkel © Christophe Braem

Enkele straten even onder water na hevige regenval

Sint-Eloois-Winkel / GullegemEnkele straten in Gullegem en Sint-Eloois-Winkel kwamen zondagavond even onder water te staan na een erg hevige regenbui. Ook enkele kelders van woningen kregen water binnen. De hulverleningszone Fluvia kreeg in totaal 16 meldingen binnen. “Met de ramp in Wallonië in gedachten was dit toch best schrikken", vertelt bewoner Christophe Braem. 

 1. Dankbare justitieminister Van Quickenborne: “Men wou me ontvoeren, maar dankzij de efficiëntie van onze veiligheidsdiensten is dat niet gelukt”
  Play
  Kortrijk
  38

  Dankbare justitiemi­nis­ter Van Quickenbor­ne: “Men wou me ontvoeren, maar dankzij de efficiën­tie van onze veilig­heids­dien­sten is dat niet gelukt”

  Met een videoboodschap, opgenomen in zijn geheime schuilplaats, was Vincent Van Quickenborne (Open Vld) zaterdagavond toch even ‘aanwezig’ tijdens het Feest van Team Burgemeester, in Kortrijk. Hij vertelde er over bijzonder moeilijke 48 uren maar bracht ook hulde aan de veiligheidsdiensten, die zijn ontvoering verijdelden.