Zussen Cathy en Myriam Vandeputte met trouwe medewerker Sharon Deman in de winkel.
Volledig scherm
Zussen Cathy en Myriam Vandeputte met trouwe medewerker Sharon Deman in de winkel. © Foto Joke Couvreur

Elooi's Winkel sluit na 63 jaar

SINT-ELOOIS-WINKELElektrozaak Elooi's Winkel sluit eind oktober na 63 jaar de deuren. Zussen Myriam en Cathy Vandeputte gaan met pensioen. Zaterdag start een grote uitverkoop. "We stoppen op een hoogtepunt, en ook op het eind willen we geen steken laten vallen."

 1. Heraanleg N43 krijgt vorm: “Ruim 6 kilometer vrijliggende fietspaden”
  Marke/Aalbeke

  Heraanleg N43 krijgt vorm: “Ruim 6 kilometer vrijliggen­de fietspaden”

  De gefaseerde heraanleg van de gewestweg N43 tussen Aalbeke en Marke zit op schema. Het project omvat in grote lijnen een gescheiden rioleringsstelsel met 5,2 kilometer aan nieuwe buizen, een nieuw wegdek en fietspaden. “Deze belangrijke fietsroute krijgt meer dan 6 kilometer veilige en vrijliggende fietspaden, de werken schuiven nu richting Kortrijk op”, zegt schepen van Mobiliteit en Openbare Werken Axel Weydts (Vooruit).
 2. Norbert en Denisa vieren diamant
  Beveren

  Norbert en Denisa vieren diamant

  Norbert Vanderhaeghe (81) en Denisa Willemyns (79) uit de Groothofstraat vierden hun 60e huwelijksverjaardag. Schepen Marc Vanwalleghem (CD&V) bracht de felicitaties van het stadsbestuur over via een coronaproof deurbezoekje. Het jubilerende paar heeft met Renate en Brenda twee dochters, vier kleinkinderen en één achterkleinkind. Norbert was altijd chauffeur van beroep. Bovendien was hij jarenlang een zeer gekende voetbalfiguur in Roeselare. “Ik had een mooie tijd bij zowel SK en Club Roeselare”, aldus Norbert die nu nog regelmatig als toeschouwer te zien is bij de vier Roeselaarse voetbalclubs.
 1. Uitzonderlijk bezoek van grijze walvis in Napels
  Play

  Uitzonder­lijk bezoek van grijze walvis in Napels

 2. Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleutels af
  Play

  Ella (29) spot sluikstor­ters, filmt alles en neemt autosleu­tels af