De hond begon plots te braken op de achterbank. (Illustratiefoto)
Volledig scherm
De hond begon plots te braken op de achterbank. (Illustratiefoto) © Benny Proot

Bestuurster veroorzaakt ongeval nadat hond begint te braken op achterbank

Ledegem / LendeledeIn de Rollegemstraat in Ledegem heeft een 23-jarige bestuurster zaterdagmorgen een ongeval veroorzaakt. De vrouw was verstrooid nadat haar hond plots begon te braken op de achterbank.

 1. Krottegemse tuinconcerten gaan last minute indoor
  Roeselare

  Krottegem­se tuinconcer­ten gaan last minute indoor

  De concerten die op zaterdag 25 juni in verschillende Krottegemse tuinen zouden plaatsvinden, worden door de barre weersvoorspellingen verplaatst naar café Breda Viva La Vie aan de Onze-Lieve-Vrouwemarkt. “Tuinconcerten vinden we te riskant dus schakelen we naar plan B”, aldus organisator Guido Declercq. Het uurrooster en de line-up blijven wel ongewijzigd. Dat betekent dat je om 14 uur kan genieten van Tristan Driessens & Michalis Kouloumis feat. Miriam Encinas Laffitte, Jonas Winterland om 15.30 uur solo op het podium staat en folkgroep Malahide om 17 uur hun ding doet in café Breda Viva la Vie. De concerten zijn gratis. Meer info op https://www.vivial.be/2022/03/27/tuinconcerten-krottegem.
 1. Ziekenfonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzekering aangewezen?
  Spaargids.be

  Zieken­fonds betaalt tot 120 euro terug voor het kamp van je kind: is een extra verzeke­ring aangewezen?

  De zomervakantie staat voor de deur. Dat betekent meteen ook weer dat vele duizenden kinderen op kamp trekken. Van avontuurlijke kampen met de jeugdbeweging, over sportvakanties, tot speelpleinwerking: aan mogelijkheden geen gebrek. Ondanks de grote toewijding van de monitoren valt een ongevalletje nooit uit te sluiten. Is je kind in dat geval voldoende verzekerd? Spaargids.be noteert wat je zeker moet weten.
 2. Zussen Charlotte en Céline brengen passie samen in Boutique, concept store verenigt kleurrijke gerechten met hoogstaande schoonheidsproducten
  Kortrijk

  Zussen Charlotte en Céline brengen passie samen in Boutique, concept store verenigt kleurrijke gerechten met hoogstaan­de schoon­heids­pro­duc­ten

  De kracht die Charlotte (30) en Céline Vanfleteren (27) uitstralen, delen ze vanaf begin juli in Boutique in de Voorstraat 37, een concept store van eethuis Parazaar en schoonheidssalon Kiki. “De producten en diensten die we in onze shop aanbieden benadrukken je schoonheid en doen je gezond voelen. Om zo bij te dragen aan een hoger zelfvertrouwen”, vertellen de hechte zussen.