Lieve Van Wesemael
Volledig scherm
Lieve Van Wesemael © RV

Zaakvoerster lingerie Kriko overleden: Lieve (74) verliest strijd tegen kanker na jarenlange inzet voor lotgenoten

Haar 75ste verjaardag en de 50ste verjaardag van haar levenswerk, lingeriezaak Kriko langs de Grote Steenweg in Oordegem, werden haar net niet gegund. Vorige week sliep Lieve Van Wesemael thuis zachtjes in nadat ze voor de derde keer getroffen werd door borstkanker. Een ziekte die haar het leven kostte, maar ook de aanzet vormde voor haar levenswerk. Nadat ze in 1986 een eerste keer te maken kreeg met de ziekte, zette ze haar leven en winkel volledig ten dienste van lotgenoten.

0 reacties

 1. Voetbalclub Jong Lede wacht niet op versoepeling coronaregels en verschuift trainingen tot U13 naar Aalst: “Enorme druk van ouders en andere ploegen zijn wel al aan het trainen”
  Lede

  Voetbal­club Jong Lede wacht niet op versoepe­ling coronare­gels en verschuift trainingen tot U13 naar Aalst: “Enorme druk van ouders en andere ploegen zijn wel al aan het trainen”

  De nadrukkelijke vraag van de gemeente Lede om geen trainingen of wedstrijden te organiseren in andere gemeenten, om zo het lokaal verbod op activiteiten voor kinderen jonger dan 13 jaar te omzeilen, maakt weinig indruk. “De trainingen van onze jeugdspelers tot U13 werden inderdaad opgestart in Aalst in de mate dat daar infrastructuur beschikbaar is”, aldus clubsecretaris Roland Creutz van voetbalclub KVC Jong Lede.
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo