De Vriendenkring van Brandweerpost Lede vervangt de tradtionele kalenderverkoop door een kalenderbedeling met een Payconiq-betaalcode.
Volledig scherm
De Vriendenkring van Brandweerpost Lede vervangt de tradtionele kalenderverkoop door een kalenderbedeling met een Payconiq-betaalcode. © Koen Moreau

Vriendenkring Brandweerpost Lede bedeelt opnieuw 9.000 kalenders met QR-code: “Veiliger om niet overal aan te bellen”

LedeKomend weekend wordt in alle 9.000 brievenbussen van Groot-Lede een A2-brandweerkalender met vrijblijvende Payconiq QR-code gebust. Net als vorig jaar vervangt deze werkwijze de klassieke huis-aan-huisverkoop van de Vriendenkring van Brandweerpost Lede.

 1. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.