atleten Maarten (26) en Domien De Beul (24), Helena De Vliegher (18), Evelyne Venneman (17), Lotte Van Droogenbroeck (18) en Mackenzie Van de Poel (22) bezorgden RSC Jumping Onions uit Lede en Aalst een allereerste Europese Kampioenstitel.
Volledig scherm
atleten Maarten (26) en Domien De Beul (24), Helena De Vliegher (18), Evelyne Venneman (17), Lotte Van Droogenbroeck (18) en Mackenzie Van de Poel (22) bezorgden RSC Jumping Onions uit Lede en Aalst een allereerste Europese Kampioenstitel. © Peter Venneman

Volksjury kroont ‘You may kiss the bride’ van RSC Jumping Onions tot Europees Kampioen

Lede/AalstEr uit gaan met een knal. Dat is wat atleten Maarten (26) en Domien De Beul (24), Helena De Vliegher (18), Evelyne Venneman (17), Lotte Van Droogenbroeck (18) en Mackenzie Van de Poel (22) van RopeSkipping Club Jumping Onions uit Lede en Aalst zaterdag deden.

 1. Karel en moeder Veerle bebossen samen met BOOST paardenweide: "Verjaardagsgeschenk voor kleinkinderen Guust (5) en Vic (4)”
  Erondegem/Vlierzele

  Karel en moeder Veerle bebossen samen met BOOST paardenwei­de: "Verjaar­dags­ge­schenk voor kleinkinde­ren Guust (5) en Vic (4)”

  In het deel van de Geelstervallei, ingesloten tussen de Overimpestraat en Molenbeek, in Erondegem plantten politici en mensen van de Oost-Vlaamse bosgroepen voor 1,3 hectare nieuw bos op de grond van Veerle De Wilde en haar zoon Karel De Schrijver uit Vlierzele. “Een ideale bestemming waaraan onze (klein)kinderen Vic (4) en Guust (5) later ook iets hebben.”
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.