Het kamp van KSA Sint-Gerolf Lede start zondag niet in Viroinval, maar wel in Zutendaal.
Volledig scherm
PREMIUM
Het kamp van KSA Sint-Gerolf Lede start zondag niet in Viroinval, maar wel in Zutendaal. © KSA Lede

Vier dagen voor afreis blijkt KSA-kamp plots niet welkom in Waalse Viroinval: “Er werd gedreigd met ontruiming door politie”

LedeDe leiders van KSA Sint-Gerolf in Lede moesten net voor de start van hun jaarlijks bivak in allerijl op zoek naar een nieuwe kamplocatie. “Woensdagmorgen om 10.30 uur ontvingen we een mailtje van de gemeente Viroinval dat we niet voldeden aan de administratieve vereisten en bijgevolg niet welkom waren. Toen we telefonisch aandrongen, dreigde men de politie op ons af te sturen”, vertelt bondsleider Jorn Lammens.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).