Kok Wim Van Caelenberg en Nadia De Clercq in een leeg restaurant. "Door een stroompanne rond etenstijd moesten we al drie keer sluiten deze zomer."
Volledig scherm
Kok Wim Van Caelenberg en Nadia De Clercq in een leeg restaurant. "Door een stroompanne rond etenstijd moesten we al drie keer sluiten deze zomer." © Foto Koen Moreau

Stroompanne tijdens lunch: restaurant 't Lavendelke moet sluiten

OORDEGEM/VLIERZELE/ZONNEGEMDoor graafwerken in de Molenstraat in Vlierzele hebben honderden huizen in Vlierzele, Zonnegem en Oordegem gisteren van 11.30 tot 13.30 uur zonder elektriciteit gezeten. Vervelend, zeker voor restaurant 't Lavendelke langs de Grote Steenweg in Oordegem. "Al de derde keer deze zomer dat we daardoor moeten sluiten", zegt kok Wim Van Caelenberg.

 1. Chef Dominique Tondeurs van Libertine amper een jaar na de opening al bekroond met Michelinster: “Blij dat ik mijn nieuwe thuisgemeente culinair op de kaart kan zetten”
  PREMIUM
  Erpe

  Chef Dominique Tondeurs van Libertine amper een jaar na de opening al bekroond met Michelin­ster: “Blij dat ik mijn nieuwe thuisge­meen­te culinair op de kaart kan zetten”

  Een dik jaar na de start, mag chef Dominique Tondeurs van restaurant Libertine in Erpe al een koksvest met een Michelinster aantrekken. Dat werd deze keer iets meer gevierd dan tien jaar geleden. Toen kreeg de chef-kok een Michelinster net op het moment dat hij zijn zaak ging sluiten vanwege de ziekte van zijn echtgenote Barbara, die in 2016 overleed.
 1. Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit
  Play

  Vulkaan Etna spuwt opnieuw lava uit

 2. "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafdeling in Egyptisch ziekenhuis
  Play

  "Er is geen zuurstof meer": video toont chaos op Covidafde­ling in Egyptisch ziekenhuis