De brandweer legde de paal aan de kant van de weg.
Volledig scherm
De brandweer legde de paal aan de kant van de weg. © Koen Moreau

Snelwegbrug even afgesloten nadat verlichtingspaal afbreekt bij ongeval

Een elektriciteitspaal dwars over de weg zorgde ervoor dat automobilisten woensdagochtend niet via Ossenbroeck van Oordegem naar Bavegem of omgekeerd konden rijden.

0 reacties

 1. Winkeldief die vreesde dat politie pikante filmpjes met z'n vrouw zou ontdekken in gsm mag gevangenis verlaten
  Zwevezele/Pittem/Sint-Niklaas/Lede

  Winkeldief die vreesde dat politie pikante filmpjes met z'n vrouw zou ontdekken in gsm mag gevangenis verlaten

  Een 30-jarige Wit-Rus heeft 18 maanden cel met uitstel gekregen voor 6 winkeldiefstallen in Pittem, Zwevezele, Sint-Niklaas en Lede. Pavel K. maakte 21 flessen alcohol buit en 25 tubes ‘Durex Play’. Tijdens het onderzoek weigerde hij de code van z’n gsm aan de speurders te geven. “Uit schrik dat ze filmpjes zouden vinden met hem en z’n vrouw”, stelde zijn advocaat Gregory Everaert.
 2. Atletiekclub Vlierzele Sportief is gered: kosteloze overdracht van atletiekpiste Putbos van Sport.Vlaanderen naar gemeente Lede
  Oordegem/Lede

  Atletiek­club Vlierzele Sportief is gered: kosteloze overdracht van atletiekpi­s­te Putbos van Sport.Vlaanderen naar gemeente Lede

  Goed nieuws voor de ruim 500 leden van atletiekclub Vlierzele Sportief met uitvalsbasis het Bloso Sport.Vlaanderen complex Putbos in Oordegem. De afstoting van het domein door de Vlaamse overheid betekent niet het einde van de club. “De gemeente Lede verkreeg na hard onderhandelen de kosteloze overdracht van de atletiekpiste”, vertelt burgemeester Roland Uyttendaele (CD&V).