Geert De Potter van Fietsen Geert in de Keibergkerkweg plaatste een fietsbandenautomaat voor zijn zaak.
Volledig scherm
Geert De Potter van Fietsen Geert in de Keibergkerkweg plaatste een fietsbandenautomaat voor zijn zaak. © Koen Moreau

Revolutionaire automaten blijven straatbeeld sieren: “Omgebouwde sigarettenautomaat ideaal voor fietsbanden”

LedeLangs de Keibergkerkweg 62 in Lede kan je sinds dit weekend een totaal nieuwe soort automaat aantreffen. Fietsenmaker Geert De Potter springt ter gelegenheid van de vijfde verjaardag van zijn zaak op de trein met een automaat voor fietsbanden en kleine onderdelen.

 1. Van lasershooting tot een binnenspeeltuin: met deze 7 indooractiviteiten in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen kom jij het slechte weer door
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van lasers­hooting tot een binnen­speel­tuin: met deze 7 indooracti­vi­tei­ten in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen kom jij het slechte weer door

  De zomer is officieel voorbij en dat is duidelijk te merken aan het weer. De regen strooit roet in het eten voor leuke buitenactiviteiten. Maar geen paniek! Van lasershooting in Geraardsbergen tot binnenspeeltuin Kids & Play in Zottegem: wij zochten de 7 leukste indooractiviteiten in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen voor je op.
 2. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.