De puppy Toby verdween maandagnamiddag uit de paardenstal.
Volledig scherm
De puppy Toby verdween maandagnamiddag uit de paardenstal. © Repro Eeckhout

Puppy gestolen bij stal Fonck

 1. HUIZENJACHT. Olsene, de kleinste deelgemeente van Zulte: “Voor een nieuwbouwwoning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”
  PREMIUM

  HUIZEN­JACHT. Olsene, de kleinste deelgemeen­te van Zulte: “Voor een nieuwbouw­wo­ning van 800 vierkante meter moet je richting een half miljoen kijken”

  Op zoek naar een nieuwe stek of gewoon nieuwsgierig naar wat de huizen tegenwoordig kosten in Vlaanderen, en waar iedereen wil wonen? Wij gaan elke week op onderzoek op de lokale immomarkt. Deze week: Olsene, dat samen met Zulte en Machelen-aan-de-Leie de gemeente Zulte vormt. “Olsene bevindt zich niet ver van de steden Deinze en Waregem en dankzij de aanwezigheid van het op- en afrittencomplex van de E17 is er een vlotte verbinding met Kortrijk en Gent. Het is dan een trekpleister voor jonge gezinnen die Gent en Deinze ontvluchten”, klinkt het.
  Zulte
 2. Italiaan heropent authentiek Vlaams café waar de tijd na sluiting in 1978 stil bleef staan: “Oorspronkelijk wou ik mijn restaurant uitbreiden, maar dit café mocht niet verloren gaan”
  PREMIUM

  Italiaan heropent authentiek Vlaams café waar de tijd na sluiting in 1978 stil bleef staan: “Oorspron­ke­lijk wou ik mijn restaurant uitbreiden, maar dit café mocht niet verloren gaan”

  “Elke keer als ik hier in het café binnen kom, heb ik een beetje het gevoel dat ik in een museum kom”, vertelt de uit Napels afkomstige Carlo Colameo (58). Dat is ook een beetje het geval aangezien het café ‘Onder den Toren’, dat de man dit weekend op het dorp van Lede heropent, na de sluiting in 1978 liefst 42 jaar onaangeroerd bleef staan. Wij keken al een keertje rond.
  Lede
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.