Een 25-tal oud-leidsters van de teloorgegane Chiro Veerle daagden op voor de reünie in de kantine van voetbalclub FC Smetlede.
Volledig scherm
Een 25-tal oud-leidsters van de teloorgegane Chiro Veerle daagden op voor de reünie in de kantine van voetbalclub FC Smetlede. © Koen Moreau

Oud-leidsters 25 jaar na einde Chiro Veerle opnieuw samen: “Hele mooie jaren gehad”

SmetledeOp initiatief van Katy Duytschaever, Ilse en Katleen De Vuyst verzamelden na een eerdere editie in 2009 opnieuw een 25-tal oud-leidsters van de teloorgegane Chiro Veerle uit Smetlede in dresscode geel/blauw voor een reünie.

  1. Nieuwe energiemodule LuQas van Qbus verlaagt je elektriciteitsrekening: “En dat zonder in te boeten op je Quality’
    PREMIUM
    Erpe-Mere

    Nieuwe energiemo­du­le LuQas van Qbus verlaagt je elektrici­teits­re­ke­ning: “En dat zonder in te boeten op je Quality’

    Het innovatieve bedrijf Qbus, sinds 2008 in Erpe-Mere te vinden, is helemaal klaar om een plekje te veroveren in de elektriciteitskasten van iedereen met een warmtepomp, een laadpaal of beide. De firma ontwikkelde een module die beide efficiënter kan aansturen door rekening te houden met de door zonnepanelen opgewekte energie en de dit jaar ingevoerde piektarieven. “We rekenen er op dat onze installatie binnen vijf jaar in 100.000 woningen te vinden zal zijn.” De voorspelde terugverdientijd en winst is dan ook indrukwekkend.