Voor de tweede keer in amper drie weken raakten in de Overimpestraat in Lede geparkeerde wagens beschadigd bij een aanrijding.
Volledig scherm
Voor de tweede keer in amper drie weken raakten in de Overimpestraat in Lede geparkeerde wagens beschadigd bij een aanrijding. © Repro Moreau

Opnieuw zware crash in Overimpestraat: vier wagens beschadigd

LedeEen dertiger uit Lede verloor donderdagavond in de Overimpestraat in Lede de controle over het stuur. De wagen raakte daarbij drie geparkeerde wagens.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.