De brandweer maakte het raam dicht met houten platen.
Volledig scherm
De brandweer maakte het raam dicht met houten platen. © Koen Moreau

Opnieuw handrem vergeten: voor derde keer knalt (bestel)wagen Carrefour-warenhuis binnen

Zaakvoerder Patrick Neyt van de Carrefour-supmarkt in Lede kan naast het bordje ‘niet verantwoordelijk voor ongevallen’ best ook een bordje ‘vergeet je handrem niet’ hangen. Dinsdagavond bolde alweer een (bestel)wagen in de vitrine.

0 reacties

 1. Groen voert actie voor (veiligere) fietspaden in Hoogstraat en Rammelstraat: “Mensen zijn bang en kiezen net daardoor voor de auto”
  Lede

  Groen voert actie voor (veiligere) fietspaden in Hoogstraat en Rammel­straat: “Mensen zijn bang en kiezen net daardoor voor de auto”

  Als je meer mensen voor de fiets wil doen kiezen, moet dat ook veilig zijn. Om dat onder de aandacht te brengen stuurde Groen Lede zaterdagochtend een tiental fietsers de baan op heen en weer over de drukke Hoogstraat en Rammelstraat N442. Met de actie vragen ze fietssuggestiestroken en een (gedeeltelijk) parkeerverbod in de Hoogstraat tussen Colruyt en marktplein.
 2. Van de Absolut Beach tot Cubar Plaza: Met deze 7 zomerbars in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen ga je een verfrissende zomer tegemoet
  PREMIUM
  Denderstreek/Vlaamse Ardennen

  Van de Absolut Beach tot Cubar Plaza: Met deze 7 zomerbars in de Dender­streek en Vlaamse Ardennen ga je een verfrissen­de zomer tegemoet

  De zomer is weer in zicht en dat betekent weer een heel seizoen vol cocktails, ice tea’s, live muziek en warme avonden met familie en vrienden. Wat is een betere plaats voor al deze gezelligheid dan een lokale zomerbar? Van Absolut Beach in Oudenaarde tot Cubar Plaza in Aalst: Met deze 7 zomerbars in de Denderstreek en Vlaamse Ardennen ga je een verfrissende zomer tegemoet.