Schepen Elsy De Geyter.
Volledig scherm
Schepen Elsy De Geyter. © RV

Nieuwe schepen Elsy De Geyter (56) krijgt takenpakket van Elke Meganck (die OCMW-voorzitter wordt)

LedeVrouwen aan de macht bij CD&V in Lede. Nadat Geertrui Van de Velde het OCMW-voorzitterschap inruilde voor de burgemeesterssjerp, komt er een extra dame in het schepencollege: Elsy De Geyter.

 1. Forza Ninove viert één jaar Vlaams Huis met kopman Guy D’haeseleer: “De Ninovieter heeft de kans om het cordon te breken. Nog 650 stemmen winnen en dan zijn we er”
  PREMIUM
  Ninove

  Forza Ninove viert één jaar Vlaams Huis met kopman Guy D’haeseleer: “De Ninovieter heeft de kans om het cordon te breken. Nog 650 stemmen winnen en dan zijn we er”

  Forza Ninove viert dit weekend het eenjarig bestaan van het Vlaams Huis, haar eigen café in de Pamelstraat. We blikken met kopman Guy D’haeseleer terug op het voorbije jaar en kijken ook vooruit naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2024, het jaar waarin alle ogen op Ninove gericht zullen zijn en waarin D’haeseleer hoopt om met een volstrekte meerderheid aan de macht te komen in Ninove.
 2. Vermiste rusthuiskater Leo van Markizaat beleeft 5 km verderop avontuur… in rusthuis Molenkouter: “Hij voelt zich hier volledig thuis”
  PREMIUM
  Lede

  Vermiste rusthuiska­ter Leo van Markizaat beleeft 5 km verderop avontuur… in rusthuis Molenkou­ter: “Hij voelt zich hier volledig thuis”

  Vergeet Flipper, Lassie, Skippy, Black Beauty en alle andere avontuurlijke dieren. De enige echte avonturier is rusthuiskater Leo van woonzorgcentrum Markizaat in Lede. In zijn doordeweekse bestaan neemt hij (mee) de lift, laat hij zich rondvoeren op de verzorgingskarren en trekt hij er buiten op uit. Afstand is geen probleem. In februari maakte Leo nog een uitstap per ziekenwagen en vorige week liftte hij mee met een medicijnentransport.
 3. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.
 1. Schepen Dirk Rasschaert (57) ruilt schepenambt definitief in voor werk op geitenboerderij van zijn vrouw: “Ze heeft me al een waslijst van bijkomende jobs bezorgd”
  PREMIUM
  Lede

  Schepen Dirk Rasschaert (57) ruilt schepen­ambt definitief in voor werk op geitenboer­de­rij van zijn vrouw: “Ze heeft me al een waslijst van bijkomende jobs bezorgd”

  Tijdens de gemeenteraad donderdagavond wordt afscheid genomen van schepen Dirk Rasschaert (57). Die was gedurende zijn volledige politieke loopbaan van 27 jaar onafgebroken schepen. Eerst voor de liberalen en na een korte periode als onafhankelijke sinds 2019 voor de nieuwe politieke beweging De Coöperatie. “Het was afgesproken om anderen een kans te geven en ik heb eerlijk gezegd alles wel wat gezien”, bekent hij.