Ive Callaert, Stijn Wille en Lothar Van Santen pleiten om over de gemeentegrenzen heen een oplossing te zoeken voor het Sport Vlaanderen domein Putbos.
Volledig scherm
Ive Callaert, Stijn Wille en Lothar Van Santen pleiten om over de gemeentegrenzen heen een oplossing te zoeken voor het Sport Vlaanderen domein Putbos. © RV

Liberale oppositiepartijen pleiten voor intergemeentelijke samenwerking om domein Putbos te redden

Lede/Erpe-Mere/S-L-HoutemOppositiepartijen Open Lede, Open Vld Erpe-Mere en Open Vld Sint-Lievens-Houtem vinden dat de drie gemeentebesturen samen een oplossing voor het door Sport Vlaanderen afgestoten domein Putbos moeten zoeken.

  1. Bar Gidon, waar supporters van Evenepoel thuis zijn: “Remco een dikkenek? Helemaal niet waar. Hij zegt wat hij denkt, maar er is een groot verschil”
    PREMIUM
    Geraardsbergen

    Bar Gidon, waar supporters van Evenepoel thuis zijn: “Remco een dikkenek? Helemaal niet waar. Hij zegt wat hij denkt, maar er is een groot verschil”

    Zaterdag rond 17.30 uur, na aankomst van de voorlaatste rit van de Vuelta, pas dan weten we of Remco Evenepoel de rode leiderstrui meebrengt naar zijn supporterslokaal Bar Gidon in Geraardsbergen. “Het enthousiasme mag gerust wat aanwakkeren. Als de Rode Duivels een EK of WK spelen, hangt het vol Belgische driekleuren. Wel, laat nu de straten maar rood kleuren voor Remco", zegt uitbater Fredje Penne.