Burgemeester Roland Uyttendaele (CD&V) werd in stijl uitgewuifd na zijn allerlaatste politiecollege bij de politiezone Erpe-Mere/Lede.
Volledig scherm
Burgemeester Roland Uyttendaele (CD&V) werd in stijl uitgewuifd na zijn allerlaatste politiecollege bij de politiezone Erpe-Mere/Lede. © Koen Moreau

Laatste politiecollege voor uittredend burgemeester Uyttendaele (70): “Blij dat ik jullie in gloednieuw gebouw en in goede sfeer kan achterlaten”

LedeHet allerlaatste politiecollege van het jaar van de politiezone Erpe-Mere/Lede werd meteen ook het allerlaatste politiecollege voor burgemeester Roland Uyttendaele (CD&V). Die zegt de Leedse politiek samen met de jaarwisseling vaarwel.

  1. Agenten verhuizen van aftandse gebouwen naar hypermodern nieuw politiehuis: “Van drie gebouwen naar één is veel efficiënter”
    Erpe-Mere/Lede

    Agenten verhuizen van aftandse gebouwen naar hypermo­dern nieuw politie­huis: “Van drie gebouwen naar één is veel efficiën­ter”

    Minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem (CD&V) huldigde vrijdagavond met een beperkt publiek het gloednieuwe strategisch gelegen politiehuis op de grens van Erpe en Lede in. Zaterdag en zondag kan een - omwille van het coronavirus eveneens - beperkt aantal mensen kennismaken met het gebouw dat de lokale politie eindelijk de 21ste eeuw inleidt.