Na de heraanleg zal er in de Rossel- en Reymeersstraat eenrichtingsverkeer gelden, van het centrum richting Wanzele.
Volledig scherm
Na de heraanleg zal er in de Rossel- en Reymeersstraat eenrichtingsverkeer gelden, van het centrum richting Wanzele. © Koen Moreau

Ingrijpende verkeerswijziging bij heraanleg Rosselstraat en Reymeersstraat: “Enkele rijrichting van Hoogstraat naar Wanzele toe”

LedeDe plannen die de gemeente Lede tijdens de jongste gemeenteraad toelichtte omtrent de rioleringswerken en heraanleg van Rosselstraat, Reymeersstraat en Molenbergstraat konden op heel wat opmerkingen rekenen. De oppositie hekelde het inkrimpen van het aantal parkeerplaatsen, het zonder overleg invoeren van enkele rijrichting en het ontbreken van fietspaden.

  1. Doek valt over Sport Vlaanderen Domein Putbos: “Dit hecht team en prachtige locatie zullen we het meest missen”
    PREMIUM
    Oordegem

    Doek valt over Sport Vlaanderen Domein Putbos: “Dit hecht team en prachtige locatie zullen we het meest missen”

    Het personeel van het domein Putbos sloot woensdagnamiddag om 16 uur voor de allerlaatste keer en definitief het grote hek langs de Grote Steenweg in Oordegem. Sport Vlaanderen baat het domein niet langer uit, maar een overnemer is er (nog) niet. “Wij hopen dat dit een voor iedereen toegankelijk sportdomein blijft”, aldus de personeelsleden op hun laatste dag. Wij keken nog eens rond.