Van dinsdag 16 augustus tot en met vrijdag 19 augustus wordt het wegdek vernieuwd tussen de Colruyt langs de Hoogstraat en de verkeerslichten aan kruispunt De Ommegang in Lede.
Volledig scherm
Van dinsdag 16 augustus tot en met vrijdag 19 augustus wordt het wegdek vernieuwd tussen de Colruyt langs de Hoogstraat en de verkeerslichten aan kruispunt De Ommegang in Lede. © Agentschap Wegen en Verkeer

Hoogstraat in beide richtingen afgesloten tussen Aldi en Colruyt

LedeOmwille van asfaltwerken is de Hoogstraat door het centrum van Lede van dinsdag 16 augustus tot en met vrijdag 19 afgesloten tussen kruispunt De Ommegang en het Colruyt-warenhuis.

 1. Halve cast van ‘Thuis’ én wereldkampioen zijn kind aan huis bij sterrenkapper Benoit (34): “Last van bad hair day? Dat zet hij altijd vrolijk recht”
  PREMIUM
  Ronse

  Halve cast van ‘Thuis’ én wereldkam­pi­oen zijn kind aan huis bij sterrenkap­per Benoit (34): “Last van bad hair day? Dat zet hij altijd vrolijk recht”

  In de Hoogstraat in Ronse, in het diepe zuiden van Oost-Vlaanderen, heeft Benoit Desondre (34) al dertien jaar zijn kapsalon L’Odace. Een rist Bekende Vlamingen heeft er intussen een vaste zetel gevonden, van Thuis-actrice Kader Gurbuz tot Sandra Kim, met mijnheer en mevrouw Julian Alaphilippe als extraatje.
 2. Wanneer kies je best voor de gratis ziekteverzekering van de overheid in plaats van voor een mutualiteit?
  Spaargids.be

  Wanneer kies je best voor de gratis ziektever­ze­ke­ring van de overheid in plaats van voor een mutuali­teit?

  De wettelijke ziekteverzekering is verplicht in België. Dit systeem biedt iedereen toegang tot medische verzorging. Om van dat systeem te kunnen genieten, moet je je aansluiten bij een ziekenfonds of bij de Hulpkas voor Ziekte en Invaliditeitsverzekering (HZIV). Maar hoe bepaal je die keuze? En waarin schuilt het verschil tussen ziekenfonds en hulpkas? Spaargids.be zet het voor je op een rij.