Eenheden van de gespecialiseerde politiedienst DSU slaagden er uiteindelijk in de man die zich verschanste in de Steenstraat in Lede te overmeesteren.
Volledig scherm
PREMIUM
Eenheden van de gespecialiseerde politiedienst DSU slaagden er uiteindelijk in de man die zich verschanste in de Steenstraat in Lede te overmeesteren. © Koen Moreau

Gewapende man in Steenstraat pas na zes uren overmeesterd door speciale eenheden: “Bang dat hij plots met zijn wapen via de tuinen tot bij mij zou raken”

LedeDe Steenstraat tussen Lede en Hofstade (Aalst) was zondagnamiddag urenlang afgesloten. De 28-jarige K.R. verschanste zich met een wapen in zijn ouderlijke woning en dreigde op de politie te schieten. Uiteindelijk werd hij na urenlang onderhandelingen overmeesterd door speciale politieploegen. Een reconstructie van wat er gebeurde.

  1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
    Jobat

    Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

    Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?