Het oude gebouw van de politiezone Erpe-Mere/Lede wordt het nieuwe onderkomen van OCMW Lede en Academie Lede.
Volledig scherm
Het oude gebouw van de politiezone Erpe-Mere/Lede wordt het nieuwe onderkomen van OCMW Lede en Academie Lede. © Koen Moreau

Geen (andere) gegadigden voor oud politiecommissariaat: Gemeente koopt gebouw voor 588.000 euro

LedeDe interesse in de kantoorruimte van het leeggekomen oud politiecommissariaat van het bouwjaar 1996 aan het Administratief Centrum in Lede was bijzonder gering.

 1. Voetbalclub Jong Lede wacht niet op versoepeling coronaregels en verschuift trainingen tot U13 naar Aalst: “Enorme druk van ouders en andere ploegen zijn wel al aan het trainen”
  Lede

  Voetbal­club Jong Lede wacht niet op versoepe­ling coronare­gels en verschuift trainingen tot U13 naar Aalst: “Enorme druk van ouders en andere ploegen zijn wel al aan het trainen”

  De nadrukkelijke vraag van de gemeente Lede om geen trainingen of wedstrijden te organiseren in andere gemeenten, om zo het lokaal verbod op activiteiten voor kinderen jonger dan 13 jaar te omzeilen, maakt weinig indruk. “De trainingen van onze jeugdspelers tot U13 werden inderdaad opgestart in Aalst in de mate dat daar infrastructuur beschikbaar is”, aldus clubsecretaris Roland Creutz van voetbalclub KVC Jong Lede.
 1. Relschoppers in Nederland laten spoor van vernieling achter
  Play

  Relschop­pers in Nederland laten spoor van vernieling achter

 2. Chuck Schumer doet gênante verspreking tijdens belangrijke speech
  Play

  Chuck Schumer doet gênante verspre­king tijdens belangrij­ke speech