Hubo wil de achterste loods van site De Ras langs de Hoogstraat in Lede omvormen tot een winkel van 2.000 m².
Volledig scherm
Hubo wil de achterste loods van site De Ras langs de Hoogstraat in Lede omvormen tot een winkel van 2.000 m². © Koen Moreau

Centrum Lede blijft gewild door winkelketens: Hubo wil site van busbedrijf De Ras herinrichten tot doe-het-zelfzaak met ruime parking

LedeDoe-het-zelfketen Hubo liet zijn oog vallen op het centrum van Lede voor een nieuwe winkel. Die zou in de leegstaande loods van transportfirma De Ras langs de Hoogstraat komen. Nog tot donderdag 6 mei loopt een openbaar onderzoek omtrent de plannen.

  1. Speelbos ter nagedachtenis aan verongelukte peuter Ilias kómt er: “Kinderen van natuur laten genieten zoals onze zoon dat deed”
    PREMIUM
    Lede

    Speelbos ter nagedachte­nis aan verongeluk­te peuter Ilias kómt er: “Kinderen van natuur laten genieten zoals onze zoon dat deed”

    Het speelbos ter nagedachtenis van de betreurde Ilias (2) komt er. De crowdfunding die de ouders van de verongelukte peuter daarvoor opzetten, is een enorm succes. Na minder dan twee dagen is de nodige 35.000 euro intussen al binnen. "Het speelbos moet andere kinderen de kans geven om met evenveel avontuur en verwondering van de natuur te genieten zoals Ilias deed."