Cafébaas Frans Van den Broeck van 't Buitenbeentje in Impe maakt deel uit van het European Citizens Panel dat een visie over het Europa van 2050 uitzet.
Volledig scherm
Cafébaas Frans Van den Broeck van 't Buitenbeentje in Impe maakt deel uit van het European Citizens Panel dat een visie over het Europa van 2050 uitzet. © RV

Cafébaas van ‘t Buitenbeentje mag zijn mening geven in het Europees Parlement: “De commentaren van aan de toog neem ik mee”

ImpeHet voorbije weekend bracht cafébaas Frans Van den Broeck (67) door in het Europees Parlement in Straatsburg als lid van één van de vier Europese Burger Panels. “Ik kreeg een tijd terug een telefoontje of ik geïnteresseerd was om mijn mening over de toekomst van Europa te delen en heb die kans met beide handen gegrepen.”

  1. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
    Jobat.be

    Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

    Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.