Marc Boterberg.
Volledig scherm
Marc Boterberg. © RV

Boterberg (LVZ) dient klacht in tegen aanstelling nieuwe schepenen en gemeenteraadsvoorzitter

LedeGemeenteraadslid Marc Boterberg van Lede Vlaams en Zinvol heeft klacht neergelegd bij de gouverneur aangaande de – volgens hem – onwettige aanstelling van schepenen Elsy De Geyter en Elke Meganck (beiden CD&V), schepen Franky Van Gyseghem (De Coöperatie) en gemeenteraadsvoorzitter Isabelle Derder (CD&V).

  1. Geen koksopleiding, wel een Michelinster. Tanguy De Turck (42) verovert plaats in prestigieuze gids: “Eén keer per jaar ga ik naar McDonald’s”
    PREMIUM

    Geen koksoplei­ding, wel een Michelin­ster. Tanguy De Turck (42) verovert plaats in prestigieu­ze gids: “Eén keer per jaar ga ik naar McDonald’s”

    Zijn eerste jongensdroom was eigenlijk Formule1-piloot worden. Toen dat wel heel hoog gegrepen bleek, nam hij vrede met kok. Maar voor hij aan dat parcours mocht beginnen, moest Tanguy De Turck (42) van zijn ouders eerst een deftig diploma halen. Dat werd een master in de politieke en sociale wetenschappen. Maar in dat veld gaan werken, zag Tanguy niet zitten. En toen sprong ineens dat kasteeltje, overwoekerd en verwaarloosd, zijn zus in het oog. En de rest is geschiedenis. Lees hier het ietwat kronkelende pad richting Michelinster van chef Tanguy De Turck.
    Ronse