Bart De Craecker uit Lede werd vorige week in Aalst geopereerd aan een driedubbele kaakbeenbreuk.
Volledig scherm
PREMIUM
Bart De Craecker uit Lede werd vorige week in Aalst geopereerd aan een driedubbele kaakbeenbreuk. © Repro Moreau

Bart (49) weken werkonbekwaam na zinloos geweld in Aalst: “Uit het niets kreeg ik slag in mijn gezicht”

Aalst/LedeEen driedubbele kaakbeenbreuk, een spoedoperatie, morfinepleisters tegen de pijn en een voortdurende angst. Dat zijn de gevolgen van een nieuw geval van zinloos geweld in Aalst. Slachtoffer dit keer is de 49-jarige sanitairinstallateur Bart De Craecker uit Lede. Vorige week kwamen in Aalst nog twee mannen om als gevolg van zwaar geweld.

 1. Yunus (36) sterft enkele dagen na zinloos geweld in ziekenhuis: “Dit is pure moord op crème van een gast”
  PREMIUM
  Aalst

  Yunus (36) sterft enkele dagen na zinloos geweld in ziekenhuis: “Dit is pure moord op crème van een gast”

  Aalstenaar Yunus Calik (36) werd in de nacht van vrijdag op zaterdag in elkaar geslagen door 11 personen in de Lange Zoutstraat in Aalst. De dertiger lag dagenlang in coma en overleed uiteindelijk woensdag aan zijn zware verwondingen. De daders zijn nog niet gepakt, maar de politie onderzoekt de zaak zeer grondig. “Mensen die tot zoiets in staat zijn, zijn beesten", zegt zijn broer Soner Calik.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.