Zottegem/Lede: BiJeVa trapte dinsdag haar campagne af.
Volledig scherm
Zottegem/Lede: BiJeVa trapte dinsdag haar campagne af. © Frank Eeckhout

Annie De Windt trekt aan alarmbel en lanceert De Warmste Weken van BiJeVa: "Onze reserves zijn zo goed als uitgeput"

Zottegem/LedeAnnie De Windt van de vzw BiJeVa is dinsdag gestart met een crowdfunding om het verlies aan giften van verenigingen en andere personen te compenseren. “Door het coronavirus en door de overstromingen in Wallonië hebben heel wat van onze vaste donateurs de pauzeknop ingedrukt. Hierdoor komt onze werking in gevaar”, zegt Annie bezorgd.

  1. Schepen Dirk Rasschaert (57) ruilt schepenambt definitief in voor werk op geitenboerderij van zijn vrouw: “Ze heeft me al een waslijst van bijkomende jobs bezorgd”
    PREMIUM
    Lede

    Schepen Dirk Rasschaert (57) ruilt schepen­ambt definitief in voor werk op geitenboer­de­rij van zijn vrouw: “Ze heeft me al een waslijst van bijkomende jobs bezorgd”

    Tijdens de gemeenteraad donderdagavond wordt afscheid genomen van schepen Dirk Rasschaert (57). Die was gedurende zijn volledige politieke loopbaan van 27 jaar onafgebroken schepen. Eerst voor de liberalen en na een korte periode als onafhankelijke sinds 2019 voor de nieuwe politieke beweging De Coöperatie. “Het was afgesproken om anderen een kans te geven en ik heb eerlijk gezegd alles wel wat gezien”, bekent hij.