Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Copyright : Geert De Rycke

30% te snel door zone 30: 22 voertuigen geflitst

Erpe-Mere/LedeBij een snelheidscontrole in de zone30 in de Blomstraat in Lede fotografeerde de politiezone Erpe-Mere/Lede heel wat wagens.

 1. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.
 2. SMC Lede nadert 1.000 leerlingen: “De financiële tussenkomst voor laptops is helaas berekend op een lager aantal leerlingen”
  Lede

  SMC Lede nadert 1.000 leerlingen: “De financiële tussen­komst voor laptops is helaas berekend op een lager aantal leerlingen”

  Het aantal leerlingen van het Stella Matutinacollege in Lede groeit jaar na jaar. “Op 1 september verwelkomen we 979 leerlingen en dat zijn er net geen vijftig meer dan vorig jaar”, vertelt directeur Sara Portier. De school neemt deel aan de ‘Digisprong’ - waarbij elke leerling op termijn een eigen laptop krijgt - en pakt uit met een nieuwe studierichting.