De man werd teruggevonden op enkele honderden meters van zijn woonplaats.
Volledig scherm
De man werd teruggevonden op enkele honderden meters van zijn woonplaats. © Koen Baten

Zeventiger uit Lebbeke die al enkele dagen vermist was teruggevonden

LebbekeEtienne Van Malderen (70) uit Lebbeke is maandagmiddag door de hulpdiensten aangetroffen in een vijver in de Hof Ter Burststraat, naast tennisclub Hof Ter Burst. De man was al enkele dagen vermist nadat hij zijn woning enkele honderden meters verder had verlaten. Er is geen kwaad opzet in het spel, aldus de politie. 

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.