In de carnavalswerkhallen valt nu niets te beleven. “Maar we zorgen wel voor een alternatief carnavalsweekend”, zegt Gino Callebaut, voorzitter van Karnavalkomitee Wieze.
Volledig scherm
In de carnavalswerkhallen valt nu niets te beleven. “Maar we zorgen wel voor een alternatief carnavalsweekend”, zegt Gino Callebaut, voorzitter van Karnavalkomitee Wieze. © Geert De Rycke

Wies Karnaval geannuleerd, maar wel weekend lang online happening via Radio Andries

WiezeDe coronacrisis zorgt ervoor dat Wieze Carnaval dit jaar niet kan doorgaan, maar het Karnavalkomitee Wieze zorgt wel voor een alternatief. Het gaat om een non-stop online happening via Radio Andries.

 1. Weer nood aan échte sportsensatie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocumentaires

  Weer nood aan échte sportsensa­tie in de woonkamer? Dit zijn onze favoriete sportdocu­men­tai­res

  Sportwedstrijden kijken is niet meer wat het geweest is: het blijft gek om geen publiek in de grote stadions te zien. Maar niet getreurd: om de sensatie van sport terug naar uw woonkamer te brengen, verzamelde onze redactie de beste sportdocumentaires van het moment. Ons aanbod? Een turbulent portret van Tiger Woods op Streamz, een blik achter de schermen bij Tottenham Hotspur op Prime Video en de koningsdiscipline van de racesport op Netflix. Zetel? Dekentje? Let’s go!
 1. Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma
  Play
  Camping Coppens

  Staf Coppens en zijn kinderen halen hilarische grap uit met oma

 2. Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwagen
  Play

  Kijk hoe snelle reflexen van man zijn leven redden bij aanrijding door vrachtwa­gen