Koen Baten
Volledig scherm
© Koen Baten

Vrachtwagen verliest steenpuin, brandweer ruimt ladingverlies op

LebbekeEen vrachtwagenbestuurder heeft woensdagnamiddag zonder het goed en wel te beseffen een deel van zijn lading verloren in Wieze bij Lebbeke. Enkele grote stukken steen waren van het voertuig gevallen en kwamen op de straat terecht. 

 1. Bluetoothspeakers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijduur tot 25 uur
  Tweakers

  Bluetooth­spea­kers die het langer volhouden dan jezelf: drie modellen met een batterijd­uur tot 25 uur

  De zomer lacht ons toe: van bruisende terrasjes tot bomvolle parken over sfeervolle campings. Het zijn ideale gelegenheden voor een fijn streepje muziek. Een bluetoothspeaker - mét lange batterijduur - is daarvoor het perfecte gadget. Hoe herken je de beste exemplaren? En welke speakers – per budgetcategorie eentje – verkiest expert Eric Van Ballegoie van technologiesite Tweakers?
 2. Middenstand Opdorp Leeft (MOL) vier dertigjarig bestaan: “Ongelooflijk wat we allemaal verwezenlijkt hebben vanuit een groep bevriende zelfstandigen”
  PREMIUM
  Opdorp

  Midden­stand Opdorp Leeft (MOL) vier dertigja­rig bestaan: “Ongeloof­lijk wat we allemaal verwezen­lijkt hebben vanuit een groep bevriende zelfstandi­gen”

  Er breekt een feestjaar aan voor Middenstand Opdorp Leeft in Opdorp. Dertig jaar heeft de vereniging van bevriende ondernemers op de teller staan. En in die tijd drukte MOL zijn stempel op Opdorp. Tijd voor een terugblik én blik op de toekomst. “Dat we indertijd het kermisgebeuren nieuw elan gaven, daar zijn we nog altijd trots op”.