Geert De Rycke
Volledig scherm
© Geert De Rycke

Voortaan liefdesgedicht in trouwboekjes dankzij lokaal poëzietalent

LebbekeDe jaarlijkse Poëzieweek geeft in Lebbeke aanleiding voor de voorstelling van een nieuw trouwboekje. Dat bevat voortaan een liefdesgedicht, resultaat van een poëziewedstrijd die de bibliotheek uitschreef. In het gemeentehuis werden bovendien ook de andere winnaars van enkele gedichtenwedstrijden bekend gemaakt.

  1. Flitsboete leidt tot celstraf en levenslang rijverbod voor aannemer die veroordelingen opstapelt: “Geen zin om vier jaar te brommen”
    PREMIUM

    Flitsboete leidt tot celstraf en levenslang rijverbod voor aannemer die veroorde­lin­gen opstapelt: “Geen zin om vier jaar te brommen”

    Een 54-jarige aannemer uit Dendermonde, die al verschillende veroordelingen op zijn naam heeft staan, heeft een levenslang rijverbod gekregen omdat een op zijn naam gehuurde bestelwagen geflitst werd in Marke. Daarnaast moet de man ook naar de gevangenis en een boete betalen van 16.000 euro. Of hoe een banale flitsboete loodzware gevolgen kan hebben. “Een groteske vergissing, nog maar eens”, zegt de aannemer die niet opdaagde in de rechtbank, maar voor ons wel de telefoon opnam.
    Dendermonde