Megan D'Haen (links) glimlachend net na het arrest voor het verdrinken van Chelsea (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Megan D'Haen (links) glimlachend net na het arrest voor het verdrinken van Chelsea (rechts). © PN/rv

VERMOORDE ONSCHULD. 737 dagen is dood van Chelsea (2) een ongeluk, maar dan bekent stiefmoeder Megan (24) koelbloedig: “Ja, ik heb haar verdronken”

“Zag je die vreselijke grijns op Megans gezicht op de voorpagina van jullie krant? Ze was duidelijk content met haar straf.” De kans bestaat dat Megan D’Haen (22) over twee jaar een vrije vrouw is. Nochtans hield ze in 2018 haar stiefdochtertje Chelsea (2) minutenlang onder water. Vriend Bjorn bleef al die tijd geloven dat het ongeluk was, het trouwfeest was zelfs al gepland. Tot D’Haen op de eerste dag van haar proces een schokgolf door de assisenzaal deed gaan.

  1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
    Jobat

    Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

    Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.