Megan D'Haen (links) glimlachend net na het arrest voor het verdrinken van Chelsea (rechts).
Volledig scherm
PREMIUM
Megan D'Haen (links) glimlachend net na het arrest voor het verdrinken van Chelsea (rechts). © PN/rv

VERMOORDE ONSCHULD. 737 dagen is dood van Chelsea (2) een ongeluk, maar dan bekent stiefmoeder Megan (24) koelbloedig: “Ja, ik heb haar verdronken”

“Zag je die vreselijke grijns op Megans gezicht op de voorpagina van jullie krant? Ze was duidelijk content met haar straf.” De kans bestaat dat Megan D’Haen (22) over twee jaar een vrije vrouw is. Nochtans hield ze in 2018 haar stiefdochtertje Chelsea (2) minutenlang onder water. Vriend Bjorn bleef al die tijd geloven dat het ongeluk was, het trouwfeest was zelfs al gepland. Tot D’Haen op de eerste dag van haar proces een schokgolf door de assisenzaal deed gaan.

  1. Van de Thristy Toucan tot Gallery Nanda: in deze 7 zomerbars in het Waasland en Dendermonde geniet je van een verfrissend drankje
    PREMIUM
    Waasland/Dendermonde

    Van de Thristy Toucan tot Gallery Nanda: in deze 7 zomerbars in het Waasland en Dendermon­de geniet je van een verfris­send drankje

    De hittegolf is volop aan de gang, en dan zijn we allemaal op zoek naar wat verkoeling. Dat kan onder meer in de vorm van een verfrissend drankje. Wat is een betere plaats daarvoor dan een lokale zomerbar? Van de Thristy Toucan in Beveren tot Gallery Nanda in Lokeren: in deze 7 zomerbars in Waasland en Dendermonde geniet je van een drankje tijdens deze hittegolf.