Nadine W. werd vermoord in de Rossevaalstraat in Lebbeke.
Volledig scherm
Nadine W. werd vermoord in de Rossevaalstraat in Lebbeke. © Koen Baten

Verdachte toont tijdens reconstructie hoe hij Nadine om het leven bracht in appartement: “Zoveelste ruzie kende foute afloop”

LebbekeIn de Rossevaalstraat in Lebbeke is donderdagmorgen een reconstructie gehouden van de moord op Nadine W. De vrouw werd vorig jaar in haar appartement om het leven gebracht door haar partner Youssef V.B. Maandenlang bleef hij ontkennen, maar enkele maanden geleden zou hij toch toegegeven hebben. “Na een nieuwe ruzie is het fout afgelopen in het appartement", zegt zijn advocaat Anthony Mallego. 

 1. Stap dichter bij realisatie vierde lokaal dienstencentrum: “Serieuze investering wel besteed”
  Oudegem

  Stap dichter bij realisatie vierde lokaal diensten­cen­trum: “Serieuze investe­ring wel besteed”

  De realisatie van een vierde lokaal dienstencentrum in Dendermonde is een stap dichterbij. Het stadsbestuur ondertekende een samenwerkingsovereenkomst met de vzw Parochiale Werken van Oudegem. Resultaat is dat de huidige kleine zaal van het parochiecentrum gesloopt wordt en een nieuwbouw in de plek komt. Een serieuze investering van om en bij de twee miljoen. “Maar elke euro in dit project is wel besteed en zal renderen voor de verenigingen en inwoners van de hele westkant van Dendermonde”, zegt burgemeester Piet Buyse (CD&V).
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.