Anne-Christine Bouckaert en Bart Staelen zijn de tweede generatie aan het roer van Caroline Biss.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne-Christine Bouckaert en Bart Staelen zijn de tweede generatie aan het roer van Caroline Biss. © Geert De Rycke

Van productie van “dameskleedjes” tot toonaangevend modebedrijf met eigen collectie in meer dan 300 boetieks: Caroline Biss krijgt bezoek van staatssecretaris Eva De Bleeker

LebbekeModebedrijf Caroline Biss uit Lebbeke kreeg dinsdag bezoek van staatssecretaris voor consumentenzaken Eva De Bleeker. Voor Anne-Christine Bouckaert en Bart Staelen, de tweede generatie aan het roer, is het een ideale gelegenheid om hun business in de kijker te zetten. “Van de productie van doorsnee dameskleedjes groeiden we uit tot modebedrijf met elk seizoen een nieuwe, eigen collectie. Daar zijn we trots op”, klinkt het.

  1. Immense druk op Intensieve Zorgen AZ Sint-Blasius: “Toch proberen ook niet-dringende zorg te blijven aanbieden, maar voor hoe lang nog?”
    PREMIUM
    Dendermonde

    Immense druk op Intensieve Zorgen AZ Sint-Blasius: “Toch proberen ook niet-dringende zorg te blijven aanbieden, maar voor hoe lang nog?”

    De ziekenhuizen kreunen onder de vierde coronagolf en dat is ook zo in het Algemeen Ziekenhuis Sint-Blasius van Dendermonde. Naast de immense druk op Intensieve Zorgen, kampt het ziekenhuis ook met een grotere uitval van personeel. “Toch proberen wij ook niet-dringende zorg nog zo lang mogelijk te laten doorgaan”, maakt directeur Karen Pieters zich sterk. Wij mochten poolshoogte gaan nemen van wat een haast onhoudbare situatie lijkt.