Anne-Christine Bouckaert en Bart Staelen zijn de tweede generatie aan het roer van Caroline Biss.
Volledig scherm
PREMIUM
Anne-Christine Bouckaert en Bart Staelen zijn de tweede generatie aan het roer van Caroline Biss. © Geert De Rycke

Van productie van “dameskleedjes” tot toonaangevend modebedrijf met eigen collectie in meer dan 300 boetieks: Caroline Biss krijgt bezoek van staatssecretaris Eva De Bleeker

LebbekeModebedrijf Caroline Biss uit Lebbeke kreeg dinsdag bezoek van staatssecretaris voor consumentenzaken Eva De Bleeker. Voor Anne-Christine Bouckaert en Bart Staelen, de tweede generatie aan het roer, is het een ideale gelegenheid om hun business in de kijker te zetten. “Van de productie van doorsnee dameskleedjes groeiden we uit tot modebedrijf met elk seizoen een nieuwe, eigen collectie. Daar zijn we trots op”, klinkt het.

  1. “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogsjournalisten
    TV

    “Ik wist op dat moment dat ik ging sterven”: nieuwe docu ‘War Junkies’ vertelt het verhaal van oorlogs­jour­na­lis­ten

    Op het Filmfestival van Oostende is ‘War Junkies' in première gedaan. Een driedelige documentairereeks over “de achterkant van de oorlogsjournalistiek", zoals regisseur Jasper Christiaens het omschrijft bij VTM Nieuws. “We zochten naar fotografen, fixers, cameramannen ... Mensen die anders heel weinig aan het woord komen, maar die wel daarheen gaan, hun job doen en hun leven op het spel zetten om ons te laten zien wat daar gebeurt.” Onder hen ook VTM Nieuws-cameraman Stijn De Smet. “Ik vind het handig dat je als cameraman nog een filter hebt", zegt hij. “Je kijkt niet rechtstreeks, maar door een schermpje. Dat is een vorm van afstand creëren.”