Raadslid Steven Creyelman ontving de anonieme brief, voorzien van genoeg politiestempels om de echtheid te bewijzen. Hij roept een extra Politieraad samen.
Volledig scherm
Raadslid Steven Creyelman ontving de anonieme brief, voorzien van genoeg politiestempels om de echtheid te bewijzen. Hij roept een extra Politieraad samen. © Geert De Rycke

Van laptops die niet werken tot ijsjes om te sussen in te heet politiegebouw: anonieme brief personeel legt malaise binnen korps bloot

“Nog liever een fusie met de politiezone Dendermonde, dan de huidig waarnemend korpschef vast aan te stellen.” Een anonieme brief van het personeel van de zone Lebbeke/Buggenhout is duidelijk. Daarin klagen de schrijvers de malaise binnen het korps aan. En die wijten ze aan de korpsleiding. De brief werd bezorgd aan Steven Creyelman, oppositieraadslid in Buggenhout. Hij wil een extra politie- en gemeenteraad samenroepen over het thema.

1 reactie

 • Christel Smet

  2 jaar geleden
  Hoe gek is dat eerlijk gezegd? Naar Lebbeke moeten rijden om je dienst in Buggenhout aan te vatten. Je moet maar over weinig grijze cellen beschikken om dit toe te passen.
 1. Lid van beruchte ‘Vlotgrasbende’ riskeert 2 jaar cel na bedreigen van politieagent en zijn familie
  PREMIUM
  Dendermonde

  Lid van beruchte ‘Vlotgras­ben­de’ riskeert 2 jaar cel na bedreigen van politie­agent en zijn familie

  Said R. (20) uit Dendermonde, een gekend lid van de befaamde Vlotgrasbende, moet zich in de rechtbank verantwoorden voor het bedreigen van een agent en zijn familie. “’We zijn met veel en weten je familie wel te vinden’, riep hij. Deze bedreigingen werden ook gefilmd en verspreid via Snapchat”, klonk het in de rechtbank. De 20-jarige riskeert twee jaar cel.