Jos Vermeiren, Lieven Van Medegael, Axel Abbeloos en Karel Uyttersprot blazen de studenclub naar aanleiding van de verjaardag nieuw leven in.
Volledig scherm
Jos Vermeiren, Lieven Van Medegael, Axel Abbeloos en Karel Uyttersprot blazen de studenclub naar aanleiding van de verjaardag nieuw leven in. © Geert De Rycke

Studentenclub Inter Nos viert 65ste verjaardag met cantus

De studentenclub Inter Nos uit Lebbeke, opgericht om studenten uit Lebbeke die studeren aan verschillende universiteiten en hogescholen in België of daarbuiten op geregelde tijden samen te brengen, viert dit jaar haar 65-jarig bestaan. Om dat in de kijker te zetten, zal de club een zangfeest organiseren.

0 reacties

  1. Aalstenaars brengen nieuwe kop voor Ros Beiaard, maar Dendermondenaren zijn niet onder de indruk: “Prachtige isomo, heeft er nog iemand plek in zijnen hof?”
    PREMIUM
    Dendermonde/Aalst

    Aalste­naars brengen nieuwe kop voor Ros Beiaard, maar Dendermon­de­na­ren zijn niet onder de indruk: “Prachtige isomo, heeft er nog iemand plek in zijnen hof?”

    Bezoek uit Aalst zaterdagnamiddag op de Grote Markt in Dendermonde. De carnavalisten van Lotsjonslos brachten een nieuwe kop voor het Ros Beiaard. Tot eigen groot jolijt en tot menig sceptische blik van de Dendermondenaren. Daarmee bereikte de rivaliteit tussen beide steden een volgende episode. “De nieuwe kop is ook veel mooier dan de originele, maar dat is nu ook weer niet zo moeilijk.”