Jos Vermeiren, Lieven Van Medegael, Axel Abbeloos en Karel Uyttersprot blazen de studenclub naar aanleiding van de verjaardag nieuw leven in.
Volledig scherm
Jos Vermeiren, Lieven Van Medegael, Axel Abbeloos en Karel Uyttersprot blazen de studenclub naar aanleiding van de verjaardag nieuw leven in. © Geert De Rycke

Studentenclub Inter Nos viert 65ste verjaardag met cantus

De studentenclub Inter Nos uit Lebbeke, opgericht om studenten uit Lebbeke die studeren aan verschillende universiteiten en hogescholen in België of daarbuiten op geregelde tijden samen te brengen, viert dit jaar haar 65-jarig bestaan. Om dat in de kijker te zetten, zal de club een zangfeest organiseren.

0 reacties

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Eendjes springen uit nest de wijde wereld in
  Play

  Eendjes springen uit nest de wijde wereld in

 2. Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek
  Play

  Jongen doet belletje trek en gaat op zijn bek