Volledig scherm
© Geert De Rycke

Steeds meer greep op corona-uitbraak in rusthuis Hof ter Veldeken

LebbekeEr zijn geen besmettingen met het coronavirus meer bijgekomen in het woonzorgcentrum Hof ter Veldeken in Lebbeke. Bewoners en medewerkers werden er een vijfde keer getest. Ondertussen moest het rusthuis wel afscheid nemen van vijf bewoners.

 1. Liz schrijft tekst voor nieuwe song ‘Los’ van Raf Van Brussel: “Hoop dat dit lied iets kan betekenen voor mensen”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Liz schrijft tekst voor nieuwe song ‘Los’ van Raf Van Brussel: “Hoop dat dit lied iets kan betekenen voor mensen”

  Normaal schrijft ze warme gedichten en deelt die op Instagram en Facebook, maar Liz Corthals uit Dendermonde mag zich nu ook songwriter noemen. Voor de nieuwe single ‘Los’ van Raf Van Brussel schreef zij de tekst. “Om de hevige gevoelens na het verlies van een vriend aan kanker in volle lockdown te verwerken”, zegt Liz. “Ik hoop dat het lied veel mensen mag raken en troosten.”
 2. Cokedealer schakelt ook vriendinnetjes in voor drugsverkoop: Mister Colombia krijgt 30 maanden cel, zijn liefjes een werkstraf
  Lokeren

  Cokedealer schakelt ook vriendinne­tjes in voor drugsver­koop: Mister Colombia krijgt 30 maanden cel, zijn liefjes een werkstraf

  Abdel T. (30) uit Lokeren, ook Mister Colombia genoemd, is door de Dendermondse rechter veroordeeld tot een celstraf van dertig maanden met probatievoorwaarden. Zijn twee vriendinnetjes, die hij inschakelde om drugs te dealen terwijl hij in de cel zat, komen er vanaf met een werkstraf. Ze leidden een luxeleventje met de forse winst die de handel in coke opbracht.
 1. Zwaartekracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?
  Play

  Zwaarte­kracht lijkt nogal vreemd effect te hebben op deze man of is er iets anders aan de hand?

 2. Vanaf wanneer is gsm-gebruik in de auto strafbaar?
  Play

  Vanaf wanneer is gsm-ge­bruik in de auto strafbaar?