Leden van de Sint-Martinusgilde en schepen Van Keer zijn blij met het resultaat van de restauratie aan de Sint-Martinuskapel.
Volledig scherm
Leden van de Sint-Martinusgilde en schepen Van Keer zijn blij met het resultaat van de restauratie aan de Sint-Martinuskapel. © Geert De Rycke

Sint-Martinuskapel volledig in het nieuw: “Klaar als pronkstuk op Sint-Martinusroute doorheen Europa”

DenderbelleDe Sint-Martinuskapel aan het Klein Gent in hartje Denderbelle zit volledig in het nieuw. Dat is te danken aan een grootschalig restauratieproject van dit “Sintemettenshuyseken”. Denderbelle is zo helemaal klaar om mee opgenomen te worden als één van de locaties van GR 128 Sint-Martinuswandelroute van Utrecht naar Tours.

  1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
    Streamz

    Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

    Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.