salto’s uitvoeren kunnen Sam, Amy en Sara als de besten.
Volledig scherm
salto’s uitvoeren kunnen Sam, Amy en Sara als de besten. © Geert De Rycke

Sara, Amy en Sam trekken naar Wereldkampioenschap tumbling in Tokyo

Drie sportieve jongedames trekken eind november naar Tokyo om er deel te nemen aan het wereldkampioenschap tumbling voor jongeren. Salto’s maken kunnen Sam Van den Berghe (13) uit Grembergen, Amy De Lil (11) uit Lierde en Sara Neyrienck (14) uit Aalst dan ook als de beste. Woensdagvoormiddag lasten ze een extra training in bij trampolinepark Jump Factory in Lebbeke. Die steunt de meisjes voor hun reis naar Tokyo.

0 reacties

 1. Avonturier Jelle Veyt daagt Dendermonde uit: “Ik plant stadsvlag op top Kilimanjaro als inwoners 46.000 kilometer bij elkaar sporten op Strava”
  Dendermonde

  Avonturier Jelle Veyt daagt Dendermon­de uit: “Ik plant stadsvlag op top Kilimanja­ro als inwoners 46.000 kilometer bij elkaar sporten op Strava”

  Vlak voor zijn vertrek voor een nieuw avontuur, daagt Dendermondenaar Jelle Veyt zijn stadsgenoten uit. Dat doet hij samen met de Sportdienst van Dendermonde. Bedoeling is dat de Dendermondenaren deze zomer 46.000 kilometer bij elkaar sporten op Strava. Als dat lukt, zal Jelle de Dendermondse vlag op de Kilimanajaro planten als hij in september de top bereikt.
 2. Na drukke opnameweken voor De Cooke & Verhulst Show, kijkt Amelie Albrecht uit naar eerste zaalshow: “Het publiek heeft altijd gelijk. Meestal toch”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Na drukke opnamewe­ken voor De Cooke & Verhulst Show, kijkt Amelie Albrecht uit naar eerste zaalshow: “Het publiek heeft altijd gelijk. Meestal toch”

  De première van haar avondvullende zaalshow komt er in oktober en een eerste try-out is net achter de rug. Er breken weer hoogdagen aan voor comédienne Amelie Albrecht (27) uit Dendermonde, na acht maanden windstilte door de coronacrisis. Al had ze als vliegende reporter in De Cooke & Verhulst Show een aangename afwisseling. “Dat heeft me gered om niet helemaal zot te worden”, zegt ze. Een gesprek over weer op een podium staan, optreden met K3 en... aftellen naar de Ros Beiaardommegang.