Pasar naar Kalleke Step

 1. Kristof en Kelly gaven net voor lockdown hun job op en kochten binnenspeeltuin: “Vol voor onze droom gegaan. Hopelijk kunnen we snel terug openen”
  PREMIUM
  Hamme

  Kristof en Kelly gaven net voor lockdown hun job op en kochten binnen­speel­tuin: “Vol voor onze droom gegaan. Hopelijk kunnen we snel terug openen”

  Kristof De Block en zijn vrouw Kelly Buyle namen in maart vorig jaar kinderspeeltuin 't Mierennest in Hamme over en verwezenlijkten daarmee hun grote droom. Helaas was hun speeltuin nog maar enkele maanden open en moesten ze de deuren alweer sluiten. Nieuws voor een nieuwe opening kreeg het koppel intussen nog niet. “We blijven positief ingesteld, maar mentaal weegt het af en toe toch door”, klinkt het.
 2. Uitbaters Oktoberhallen misnoegd over keuze vaccinatiedorpen, ook burgemeester kritisch: “Geen logica”
  PREMIUM
  Lebbeke/Dendermonde

  Uitbaters Oktoberhal­len misnoegd over keuze vaccinatie­dor­pen, ook burgemees­ter kritisch: “Geen logica”

  In Lebbeke kan de keuze om een vaccinatiedorp in te richten in de sporthal van Appels in Dendermonde niet bij iedereen op begrip rekenen. De uitbaters van de Oktoberhallen van Wieze begrijpen niet dat hun complex geen dienst mag doen. “We vinden dit een gemiste kans”, zeggen ze. Ook Lebbeeks burgemeester Raf De Wolf (N-VA) laat zich kritisch uit.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken