De zus schreef een open brief na de gebeurtenissen met haar broer Jim.
Volledig scherm
De zus schreef een open brief na de gebeurtenissen met haar broer Jim. © RV

Open brief nadat haar broer Jim overlijdt in politiecel: “Veel vragen, maar wachten autopsie en verder onderzoek af”

De zus van Jim-Boy Cooreman, die afgelopen weekend overleed in een politiecel in Dendermonde heeft een open brief geschreven om meer duiding te geven over deze hele zaak. Zij benadrukt dat ze het onderzoek verder willen afwachten, maar laat ook weten dat ze met heel veel vragen zitten. “Heeft hij hulp gekregen? Is hij gereanimeerd? Dat zijn dingen die wij ons afvragen", klinkt het in de brief. 

4 reacties

 • Evy Van Der Trappen

  2 jaar geleden
  En mijne steun hebben jullie ook. Hele mooie keiharde waarheid in!
 • wim CLAES

  2 jaar geleden
  politie is politie en artsen zijn artsen, beiden hebben een specifieke taak in onze gemeenschap en weer moeten we vaststellen dat men blijkbaar niet weet wie welke rol moet spelen.ongelooflijk.
 • Bart Goossens

  2 jaar geleden
  Dat heb je goed geformuleerd Cassy , veel sterkte
 • Evy D'Eer

  2 jaar geleden
  Pakkend en erg verhaal. Zeker weten. Hoop dat de mensen familieleden en vrienden en andere mensen beseffen dat er voor elkaar zijn zoveel betekend. Hoop dat ze snel antwoorden vinden. T probleem is dat er voor dit probleem in onze maatschappij geen pasklaar antwoord is. Wat ik hier lees is een tralies geen goede optie maar de man erdoor helpen op andere manieren...want zo te lezen had hij wel een warm hart. Sterkte.