De Chiromeisjes van Chiro Sonneveld en Joren De Smedt van KSA Flambouw verschenen in uniform in de rechtbank.
Volledig scherm
De Chiromeisjes van Chiro Sonneveld en Joren De Smedt van KSA Flambouw verschenen in uniform in de rechtbank. © Foto Geert De Rycke

Oog in oog met inbrekers jeugdlokalen

LEBBEKEDe twee dertigers die de voorbije weken voor inbraken en vandalisme zorgden in diverse jeugdlokalen in Lebbeke stonden gisteren voor de Dendermondse rechter. Onder andere de chiromeisjes die slachtoffer werden van de dieven woonden het proces bij. Oog in oog met de inbrekers, hielden ze zich sterk. "We hopen de schade vergoed te zien", klinkt het.

 1. Nieuwe assistentiewoningen aan Kasteelhof klaar en daar is duidelijk nood aan: “Interesse is enorm. De telefoon staat niet stil”
  Appels/Dendermonde

  Nieuwe assisten­tie­wo­nin­gen aan Kasteelhof klaar en daar is duidelijk nood aan: “Interesse is enorm. De telefoon staat niet stil”

  Aan woonzorgcentrum Kasteelhof in Appels is een nieuw complex met 21 assistentiewoningen klaar. Bejaarden kunnen er zelfstandig wonen, maar indien nodig beroep doen op de zorg van het rusthuis. Hoewel nog maar net de laatste hand aan de flats gelegd is, blijkt de interesse gigantisch. “Het bewijs dat hier behoefte aan is”, zegt directeur Walter Siau.
 1. Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg
  Play

  Wandelaars zitten dagenlang in extreem weer vast op berg

 2. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten