De zeehond in de Dender, nooit gezien
Volledig scherm
De zeehond in de Dender, nooit gezien © RV

Nooit eerder gezien: zeehond duikt letterlijk op in de Dender

Opmerkelijk dierennieuws in de regio. Natuurliefhebbers hebben aan Denderbelle Sas een zeehond gespot. Dat is nog nooit eerder gebeurd. Het dier was helemaal tot in de Dender afgezakt. Natuurpunt ‘s Heerenbosch maakte het nieuws bekend op haar Facebook-pagina.

 1. Niels Loriers met FC Lebbeke tegen Lyra-Lierse: “Tegenstander staat momenteel zwaar onder zijn mogelijkheden geklasseerd”
  Voetbal Tweede Nationale B

  Niels Loriers met FC Lebbeke tegen Ly­ra-Lier­se: “Tegenstan­der staat momenteel zwaar onder zijn mogelijkhe­den geklas­seerd”

  Zaterdagavond staat FC Lebbeke voor een verraderlijke verplaatsing naar Lyra-Lierse. De Pallieters staan met hun tiende plaats momenteel maar in de middenmoot van tweede nationale B. Toch gaat menigeen ervan uit dat de ploeg meer kwaliteiten heeft. Voor de Lebbekenaren – zestiende in de ranking – is ieder punt dan weer welkom.
 2. Postzegelkring zorgt voor “Dendermondse Verkoop”: “Onder andere unieke affiche Wildemanloop in de veiling”
  Dendermonde

  Postzegel­kring zorgt voor “Dender­mond­se Verkoop”: “Onder andere unieke affiche Wildeman­loop in de veiling”

  De Postzegelkring van Dendermonde organiseert nog eens een “Dendermondse Veiling”. Opnieuw zijn een aantal unieke items, allemaal gelinkt aan de Ros Beiaardstad, te koop. Zo gaat er onder andere een affiche van de Wildeman uit 1991 onder de veilinghamer. “De Dendermondse veiling is een must voor verzamelaars en liefhebbers van onze stad”, klinkt het bij de organisatoren.