De zeehond in de Dender, nooit gezien
Volledig scherm
De zeehond in de Dender, nooit gezien © RV

Nooit eerder gezien: zeehond duikt letterlijk op in de Dender

Opmerkelijk dierennieuws in de regio. Natuurliefhebbers hebben aan Denderbelle Sas een zeehond gespot. Dat is nog nooit eerder gebeurd. Het dier was helemaal tot in de Dender afgezakt. Natuurpunt ‘s Heerenbosch maakte het nieuws bekend op haar Facebook-pagina.

 1. Parket seponeert klachten tegen begeleider van kinderopvang die verdacht werd van zedenfeiten, ouders reageren furieus: “Onbegrijpelijk”
  PREMIUM
  Dendermonde

  Parket seponeert klachten tegen begeleider van kinderop­vang die verdacht werd van zedenfei­ten, ouders reageren furieus: “Onbegrij­pe­lijk”

  Een 37-jarige begeleider in een buitenschoolse kinderopvang in Baasrode wordt niet vervolgd voor zedenfeiten. Twee ouders dienden in september klacht in tegen de dertiger nadat hun kinderen vertelden over de handelingen van de begeleider. Vandaag kregen ze van het parket te horen dat er niet voldoende bewijzen zijn. “Wij zijn geschrokken maar geven niet op", klinkt het bij de ouders.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.