De zeehond in de Dender, nooit gezien
Volledig scherm
De zeehond in de Dender, nooit gezien © RV

Nooit eerder gezien: zeehond duikt letterlijk op in de Dender

Opmerkelijk dierennieuws in de regio. Natuurliefhebbers hebben aan Denderbelle Sas een zeehond gespot. Dat is nog nooit eerder gebeurd. Het dier was helemaal tot in de Dender afgezakt. Natuurpunt ‘s Heerenbosch maakte het nieuws bekend op haar Facebook-pagina.

 1. Twee ongevallen, drie agenten gewond en een pak materiële schade op een week tijd: minderjarige die crashte tijdens achtervolging was niet aan proefstuk toe
  Dendermonde

  Twee ongevallen, drie agenten gewond en een pak materiële schade op een week tijd: minderjari­ge die crashte tijdens achtervol­ging was niet aan proefstuk toe

  De bestuurder (17) die eerder deze week achter het stuur van de Renault zat die crashte in de Sint-Gillislaan in Dendermonde tegen een anoniem politievoertuig is niet aan zijn proefstuk toe. Een paar dagen voor zijn ongeval vluchtte de tiener ook al weg met zijn bromfiets. Een zwaantje van de politie kwam bij deze achtervolging ten val en raakte gewond.
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?