Bibliothecaris An Heirbaut, Yoko Van Praet, diensthoofd cultuur en burgemeester Raf De Wolf zijn tevreden dat de kiosk hersteld wordt.
Volledig scherm
Bibliothecaris An Heirbaut, Yoko Van Praet, diensthoofd cultuur en burgemeester Raf De Wolf zijn tevreden dat de kiosk hersteld wordt. © Geert De Rycke

Muziekkiosk in blauw en wit krijgt grondige opknapbeurt

LebbekeDe wit-blauwe houten muziekkiosk, vaste waarde in de tuin van het Cultuurerf in Lebbeke, zal daar de komende maanden niet te spotten zijn. Hij krijgt immers een grondige opknapbeurt, die liefst 50.000 euro zal kosten. “De investering waard gezien het waardevolle erfgoed dat deze kiosk is”, zegt burgemeester Raf De Wolf (N-VA).

  1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
    HLN Shop

    Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

    Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.