Mosselen à volonté

 1. “Beginnen verkopen omdat we meer brouwden dan we konden opdrinken”: in het spoor van de korte keten bij brouwerij ‘t Kroontje
  PREMIUM
  Denderbelle/Lebbeke

  “Beginnen verkopen omdat we meer brouwden dan we konden opdrinken”: in het spoor van de korte keten bij brouwerij ‘t Kroontje

  Liefst één op vijf Vlamingen kiest sinds de coronacrisis vaker voor lokale producten. Dat voelen ook producenten in regio Dendermonde. In onze reeks rond de korte keten laten we u met ze kennismaken. Vandaag degusteren we de biertjes van brouwerij ‘t Kroontje, waar Dimitri Verbraekel nu in zijn eentje het levenswerk voortzet dat hij opstartte met Marc Verberckmoes. Die overleed twee jaar geleden. “Marc vervangen, zou niet goed voelen.”
 2. Celstraf van 3 jaar en 6 maanden voor bestuurder die steeds dronken achter stuur kruipt: “Toonbeeld van falend beleid in verleden”
  Aalst

  Celstraf van 3 jaar en 6 maanden voor bestuurder die steeds dronken achter stuur kruipt: “Toonbeeld van falend beleid in verleden”

  Aalstenaar Patrick C. is door de politierechtbank in Aalst veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar en zes maanden. De man bleef steeds achter het stuur kruipen onder invloed van alcohol, ook al had hij in het verleden al eens een dodelijk ongeval veroorzaakt terwijl hij dronken was. “Er valt met u geen land te bezeilen, het is hoog tijd dat je nu eens stevig gaat nadenken", klonk het.
 1. Strandganger rolt gestrand babydolfijntje weer in het water
  Play

  Strandgan­ger rolt gestrand babydol­fijn­tje weer in het water

 2. Heb jij de kerstversiering van het Witte Huis al gezien?
  Play

  Heb jij de kerstver­sie­ring van het Witte Huis al gezien?