Kermis in Lebbeke illustratiebeeld.
Volledig scherm
Kermis in Lebbeke illustratiebeeld. © Geert De Rycke

Meelestraut Keirremis met straattheater en kinderanimatie

LebbekeOp zaterdag 2 juli vindt de twintigste editie van de Meelestraut Keirremis in Lebbeke plaats. De kermis wordt extra speciaal met een straattheater en een heleboel kinderanimatie.

 1. Dronken automobilist ramt herdenkingsbord voor Lorenzo (20), die zelf stierf na aanrijding: “Dit doet onze familie zoveel pijn”
  Play
  PREMIUM
  Hamme

  Dronken automobi­list ramt herden­kings­bord voor Lorenzo (20), die zelf stierf na aanrijding: “Dit doet onze familie zoveel pijn”

  “Ik voel me teruggeflitst naar acht jaar geleden, toen ik mijn broer verloor”, zegt Eve Van Hecke. Een dronken automobilist is zondagnacht in Hamme met zijn wagen uit de bocht gegaan en tegen een verlichtingspaal beland. Hij reed eveneens op het herdenkingsbord voor Chiroleider Lorenzo Van Hecke (20), die er stierf na een aanrijding. Ook die bestuurder was toen, weliswaar licht, onder invloed.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.