Volledig scherm
© Geert De Rycke

Man riskeert 37 maanden cel nadat hij na diefstal naar politie spuwt terwijl hij ‘corona’ roept

LebbekeCorona zal Rossy M. duidelijk worst wezen. Niet alleen werd hij eind vorige week veroordeeld door de politierechter in Aalst voor meer dan vijftig overtredingen van de coronamaatregelen, maar stond hij maandag in de Dendermondse rechtbank ook terecht als ‘coronaspuwer’. Na een diefstal met geweld in een supermarkt in Lebbeke bespuwde hij agenten terwijl hij riep “Ik heb corona.”

 1. Carine (45) geeft job in verzekeringskantoor op om droom te verwezenlijken en opent eigen krantenwinkel: “Heel blij dat ik deze stap heb gezet”
  Hamme

  Carine (45) geeft job in verzeke­rings­kan­toor op om droom te verwezen­lij­ken en opent eigen krantenwin­kel: “Heel blij dat ik deze stap heb gezet”

  Carine De Donder (45) staat vandaag voor het eerst in haar gloednieuwe krantenwinkel in de Loystraat in Hamme. “Ik heb vroeger nog in een krantenwinkel gewerkt en heb altijd gezegd dat ik er ooit zelf een wilde uitbaten”, vertelt Carine. Om haar droom waar te maken, gaf ze begin dit jaar haar job in het verzekeringskantoor van haar man op. “Ik ben blij dat ik de stap heb gezet.”
 1. Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogtevrees
  Play

  Bizar tafereel boven Spaans landschap: hopelijk heeft deze ezel geen hoogte­vrees

 2. Feestvierders vluchten van lockdownfeest als politie aankomt
  Play

  Feestvier­ders vluchten van lockdown­feest als politie aankomt